HIRSSILEIPÄ

3 dl vettä

2 rkl Kultasula-rypsiöljyä

2 rkl siirappia

1 tl suolaa

5 ½ dl Raision Vähäproteiinista leipäjauhoseosta

3/4 dl hirssihiutaleita

½ dl vähälaktoosista maitojauhetta

2 tl Sunnuntai-kuivahiivaa

*Mittaa aineet leipäkoneen paistovuokaan ohjeessa luetellussa järjestyksessä,kuivahiiva viimeisenä jauhoseoksen päälle. Käynnistä kone.Hymy*

VINKKI: VOILEIPÄKAKKU

*Leipäkoneleivästä voit valmistaa myös voileipäkakun. Käytä kakun valmistamiseen päivän vanhaa leipää, sillä aivan tuoreen leivän leikkaaminen on vaikeaa. Leikkaa leivästä sahateräveitsellä ohuelti ympäriinsä kuori pois ja leikkaa leivästä pitkittäin kahdeksan ohutta viipaletta. Aseta kaksi viipaletta peräkkäin jolloin saat yhteensä neljä kerrosta. Täytä haluamillasi täytteillä, kuorruta ja koristele kakku.*Kieli ulkona