2 dl tomusokeria

4 kultamunaa

2 dl kuohukermaa vaahdotettuna

250 g mascaponejuustoa

150 g minttusuklaata

1 dl minttulikööriä

Koristeluun:

*minttulikööriä

*tuoreita mintun lehtiä

Valmistusohje:

*Vaahdota tomusokeri ja kananmunat. Vaahdota kuohukerma. Yhdistä kananmunavaahto,kermavaahto ja mascarponejuusto hyvin. Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja sekoita ne ja 1 dl minttulikööriä vaahtoon. Kaada vaahto jäädykevuokaan ja pakasta yön yli. Ota esille noin 30 min. ennen tarjoilua, että jäädyke ehtii vähän pehmittyä. Kun jäädyke on tarjoilukulhossa kaada vielä joukkoon vähän minttulikööriä ja koristele annokset mintun lehdillä. Valmistusaika on: 30 minuuttia. *