2 dl tomusokeria
4 kultamunaa
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna
250 g mascaponejuustoa
150 g minttusuklaata
1 dl minttulikööriä
Koristeluun:
*minttulikööriä
*tuoreita mintun lehtiä
Valmistusohje:
*Vaahdota tomusokeri ja kananmunat. Vaahdota kuohukerma. Yhdistä kananmunavaahto,kermavaahto ja mascarponejuusto hyvin. Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja sekoita ne ja 1 dl minttulikööriä vaahtoon. Kaada vaahto jäädykevuokaan ja pakasta yön yli. Ota esille noin 30 min. ennen tarjoilua, että jäädyke ehtii vähän pehmittyä. Kun jäädyke on tarjoilukulhossa kaada vielä joukkoon vähän minttulikööriä ja koristele annokset mintun lehdillä. Valmistusaika on: 30 minuuttia. *
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.