40 lampaankyljystä
10 tl sinappia
10 kpl limettiä
20 rkl rosmariinia
20 valkosipulinkynttä
20 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje:
*Sekoita keskenään oliiviöljy, valkosipuli, rosmariini, sinappi sekä limetin kuori ja mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita kyljykset kannelliseen astiaan ja kuorruta marinadilla. Sulje kansi ja anna marinoitua jääkaapissa 2 tuntia. Käännä kyljyksiä muutaman kerran marinoinnin aikana. Paista grillissä tai uunigrillissä keskilämmöllä 20 minuuttia tai kunnes kyljykset ovat makusi mukaisia. Valele paistamisen aikana marinadilla.*Huom! Ainesuhteet isoja,joten kantsii muuttaa niitä perhemäärän mukaan.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.